Valašská kapusta

Pridal/a verika92

Veľmi chutný obed z čerstvej kapusty a bravčového mäsa.

Valašská kapusta - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod
Celkový čas
1 hod, 20 minút

Ingrediencie

1kilogrambravčové plece
1kuscibuľa
2kilogramovhlávková kapusta
  soľ
  mletá červená paprika
500mililitrovkyslá smotana
20gramovhladká múka

Inštrukcie

Cibuľu opražíme na tuku, pridáme mäso na kocky, soľ a červenú papriku.

Podlejeme vodou a dusíme asi pol hodiny.

Potom pridáme pokrájanú kapustu, prikryjeme a dusíme. Počas dusenia občas pridáme vodu, aby neprihorelo.

Keď je všetko mäkké, pridáme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku a povaríme. Podávame s knedľou.

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok