
M.á.r.i.a | Cuketa s bryndzou
reklama
"Cuketujem" ďalej, kombinácia trochu nevšedná ale veľmi dobrá - cuketa, bryndza, kúpor
Ingrediencie
2 | kusov | cuketa |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
2 | polievkové lyžice | olej |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | kurkuma | |
150 | gramov | bryndza |
1 | polievková lyžica | nasekaný kôpor |
Postup
Cibuľu nakrájame na drobno a restujeme na oleji, pridáme na kocky nakrájanú cuketu a prudko opekáme, pridáme korenie a trochu kurkumy. Stále miešame na prudkom ohni aby sa cuketa opiekla, nie aby sa dusila.
Na záver pridáme bryndzu aby sa rozpustila a kôpor. Dosolíme podľa chuti a slanosti bryndze. Podávame s hriankou alebo aj samé.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.