
Dzeny | Cestovinový šalát so stonkovým zelerom
Aj vy máte korona zásoby cestovín a neviete čo s nimi?:)
Ingrediencie
400 | gramov | cestoviny |
2 | kusov | zeler stonkový |
1 | kus | paprika kápia |
1 | kus | mozzarella |
1 | kus | jablko |
1 | plechovka | kukurica |
trocha | soľ | |
5 | polievkové lyžice | tatárska omáčka |
Postup
Množstvá sú orientačné, niekto má rád viac zeleru, iný kukurice, skombinujte si to podľa seba:)
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale a uvarené prepláchneme studenou vodou.
Kým sa varia cestoviny, nakrájame si na kúsky stonkový zeler, jablko, kápiu, nastrúhame mozarellu.
Všetky ingrediencie zmiešame a dochutíme.
Ak chcete menej kalorickú verziu, namiesto tatarky použite jogurt.
Pridať môžete aj uvarené vajíčka alebo šunku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchly hrnčekový slivkovo-makový koláč z jednej misky
Kamila
Rýchly hrnčekový slivkovo-makový koláč z jednej misky
Rýchlejšie to už ozaj nejde. Fotorecept na jednoduchý hrnčekový koláč so slivkami a makom, pripravený z jednej misky.
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.