
reklama
Rýchla, zdravá večera...
Ingrediencie
1⁄2 | hlávka | ľadový šalát |
2 | kusov | paradajka |
1 | plechovka | ananás |
1 | plechovka | kukurica |
200 | gramov | tuniak v oleji |
1 | polievková lyžica | med |
2 | polievkové lyžice | citrónová šťava |
1 | polievková lyžica | olivový olej |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie |
Postup
Šalát si natrháme do misy, pridáme na plátky nakrájané paradajky, scedené kúsky ananásu, kukuricu. Pripravíme si nálev - 2 PL šťavy z ananásu, olej,med,citrónovú šťavu, soľ, korenie spolu vymiešame. Prelejeme šalát a pomiešame. Na záver opatrne zamiešame plátky tuniaky aby sa moc nepodrvil. Ozdobíme čiernymi olivami.
Doplňujúce poznámky
Na miesto tuniaka môžeme použiť natrhané kuracie mäsko.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.