Banánové lievance

Popis

"Internátny" recept mojej dcéry.

Banánové lievance - recept

Zhrnutie

Porcie
ks
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

Inštrukcie

Namočíme do vody ovsené, pohánkové a špaldové vločky - najlepšie cez noc. Potom primiešame roztlačený banán a vajíčko. Ak je to moc riedke /podľa toho, koľko vody sme použili na namáčanie vločiek/ pridáme trošku múky.

Upečieme na panvici. 

Sú výborné . Množstva nie sú presné, všetko tak odoka - podľa toho " čo internátna izba dala".

 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Tlieskam Super nápad namočiť vopred vločky, potom je to asi také vláčnejšie cestíčko....určite vyskúšam Áno Ja robievam čisto banán + vajíčko , len si treba dať pozor, aby sa nepripálili

Takéto nápady môžem a musím uznať, že je to výrazne sofistikovanejšie ako moje internátne recepty:))) Áno

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok