Popis
dietny suchár

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | iná inter.stránka |
Čas prípravy | 5 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 5 minút |
Ingrediencie
125 | gramov | celozrnej múky |
125 | gramov | otruby |
60 | gramov | sézam |
25 | gramov | slnečnica |
10 | gramov | ľan |
1 | čajová lyžička | soli |
3 | polievkové lyžice | oliv.oleja |
180 | millilitrov | studenej vody |
Inštrukcie
Semiačka na hrubšie pomlieť a zmiešať so sypkými surovinami,primiešať olej a vodu a vymiesiť.Toto cesto natenko natrieť na plytký plech vystlaný pečiacim papierom,hneď aj pokrájať,popichať vidličkou a dať piecť do rúry na 200°C na 20 min.
Poznámky
Na miešanie cesta mi pomohla pekáreň,cesto je dosť tuhé a na papier som ho s mokrými rukami rozťahovala.Ja som namiesto celozrnej múky a otrúb použila chlebovú múku a pridala som do cesta aj rascu.Hneď po upečení je dobré preniesť na mriežku vychladiť hotový knekebrod ,nakoľko sa vie prilepiť na papier.
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť