reklama

Domáci knekebrod z pekárničky

Pridal/a Aja1 dňa 24. 02. 2013 - 10:37 - Recepty Aja1
Domáci knekebrod z pekárničky, Domáca pekáreň, recept, Aja1

reklama

Recept na diétny suchár upečený v domácej pekárni.

Ingrediencie
125 gramov celozrnná múka
125 gramov otruby
60 gramov sezam
25 gramov semienka slnečnicové
10 gramov semienka ľanové
1 čajová lyžička soľ
3 polievkové lyžice olivový olej
180 millilitrov voda
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Semiačka na hrubšie pomlieť a zmiešať so sypkými surovinami, primiešať olej a vodu a vymiesiť.

Toto cesto natenko natrieť na plytký plech vystlaný papierom na pečenie, hneď aj pokrájať, popichať vidličkou a dať piecť do rúry na 200°C na 20 min.

Doplňujúce poznámky

Na miešanie cesta mi pomohla pekáreň, cesto je dosť tuhé a na papier som ho s mokrými rukami rozťahovala.

Namiesto celozrnnej múky a otrúb som použila chlebovú múku a pridala som do cesta aj rascu.

Hneď po upečení je dobré preniesť na mriežku vychladiť hotový knekebrod, nakoľko sa vie prilepiť na papier.

Výnos
10 Porcie
Celkový čas
5 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama