reklama

Halászlé

Pridal/a Ccibulka dňa 22. 02. 2021 - 17:57 - Recepty Ccibulka
Halászlé , Polievky, recept, Ccibulka

Ccibulka


reklama

Halászlé z kapra

Ingrediencie
5 kusov hlava kapra
2 kusov mrkva
2 kusov petržlen
1 kus kaleráb
1 kus zeler
2 kusov cibuľa
5 strúčiky cesnak
3 kusov ryba
1 kus lečo
1 kus chilli paprička
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Dáme variť rybacie hlavy keď zovrie voda scedíme ju a nalejme novú. Pridáme všetku zeleninu nakrájané na veľké kusy.

Osolíme, pridáme mletú červenú papriku a čierne mleté korenie. Varíme asi dve hodiny, potom hlavy vyberieme, oberieme mäso (nie je ho veľa) a v rukách popučíme.

Vývar precedíme, zeleninu dáme bokom a rozmixujeme, rozmixovanú dáme späť do polievky.

Polievku si dáme opäť variť, pridáme jedno malé lečo, mäso z hláv a necháte povariť. Keď začne vrieť pridáme ryby a povaríme ešte 20 minút. Nakoniec pridáme 1 čili papričku.

Doplňujúce poznámky

Nemusí byt kapor môže byt aj iná ryba

Výnos
10 Porcie
Celkový čas
3 hod, 30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
3 hod

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama