Halászlé

Popis

Halászlé z kapra

Halászlé  - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
ZdrojMoj
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
3 hod
Celkový čas
3 hod, 30 minút

Ingrediencie

5kusyHlavy z kapra
2kusymrkva
2kusypetržlen
1kuskalerab
1kuszeler
2kusycibuľu
5strúčikycesnak
3kusyryba
1kuslečo

Inštrukcie

Dáme variť rybacie hlavy keď zovrie voda scedimu ju a nalejme novú. Pridáme všetku zeleninu nakrájané na veľké kusy. Osolíte, pridáme mletu červenú papriku a čierne mleté korenie. Varíme asi dve hodiny potom hlavy vyberieme oberieme mäso ( neni ho veľa) a v rukách popucime. Vývar precedime zeleninu dáme bokom a rozmixujeme a dáme späť do polievky. Polievku si dáme opäť variť pridáme jedno malé lečo, mäso z hláv a necháte povarít. Keď začne vrieť pridáme ryby a povaríte ešte 20 minút. Dáme 1 čili.

Poznámky

Nemusí byt kapor môže byt aj iná ryba

Postup: 

Halászlé  - recept postup 1
Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok