
Ccibulka
Halászlé z kapra
Ingrediencie
5 | kusov | hlava kapra |
2 | kusov | mrkva |
2 | kusov | petržlen |
1 | kus | kaleráb |
1 | kus | zeler |
2 | kusov | cibuľa |
5 | strúčiky | cesnak |
3 | kusov | ryba |
1 | kus | lečo |
1 | kus | chilli paprička |
Postup
Dáme variť rybacie hlavy keď zovrie voda scedíme ju a nalejme novú. Pridáme všetku zeleninu nakrájané na veľké kusy.
Osolíme, pridáme mletú červenú papriku a čierne mleté korenie. Varíme asi dve hodiny, potom hlavy vyberieme, oberieme mäso (nie je ho veľa) a v rukách popučíme.
Vývar precedíme, zeleninu dáme bokom a rozmixujeme, rozmixovanú dáme späť do polievky.
Polievku si dáme opäť variť, pridáme jedno malé lečo, mäso z hláv a necháte povariť. Keď začne vrieť pridáme ryby a povaríme ešte 20 minút. Nakoniec pridáme 1 čili papričku.
Nemusí byt kapor môže byt aj iná ryba

Ccibulka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.