Makrela plnená slaninou,cibuľou a šalát coleslaw

Popis

Keď je možnosť ryby tak sú na tanieri a hlavne je to rýchly obed.

Makrela plnená slaninou,cibuľou a šalát coleslaw - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
Celkový čas
50 minút

Ingrediencie

2kusymakrely
8plátkyschwarzwaldská šunka
1kuscibuľa stredne veľká
soľ, mlete čierne korenie, alobal
šalát
1⁄4hlávkakapusta
2kusymrkva
1⁄4kuszeler
2kusycibulka jarna
3polievkové lyžicekyslá smotana
3polievkové lyžicemajolenka
1polievková lyžicacukor
1⁄2čajová lyžičkasoľ, biele mleté korenie
1polievková lyžicacitrónová šťava

Inštrukcie

Ako prvé si pripravíme šalát, je dobrý keď trochu "odleží" a spoja sa chute. Kapustu nakrájame na tenké rezančeky, osolíme. Mrkvu a zeler nastrúhame na hrubšie, cibuľku nakrájame na tenké kolieska. Pripavíme si zálievku - smotanu, majolku spojíme s ostatnými surovinami (okrem soli), vymiešame do hladka. Ku kapuste pridáme ostatnú zeleniny a spojíme so zálievkou. Podľa dochutíme prípadne podľa chuti soľou, korením... dáme do chladničky odpočinúť 

Makrelu umyjeme, osušíme, nasolíme z vntra aj zvonku a z vnútra posypeme aj korením. Do vnútra každej ryby vložíme dva plátky šunky a medzi ne na plátky nakrájanú cibuľu. Na pás alobalu dáme plátok šunky, položíme rybu, na vrch opäť dáme pátok šunky a zabalíme do balíčka. Dáme do rúry na 170 st., pečieme približne 20 min. Keď sa rozvonia celá kuchyňa sú hotové .

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok