Popis
Kuracie mäsko osmažíme na masle, dáme do vyhriatej rúry a pol hodiny pred ukončením pridáme plnku.

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | kámoška |
Čas prípravy | 45 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 45 minút |
Ingrediencie
4 | kusy | kuracie prsia |
5 | kusy | rožkov |
1 | kus | šľahačková smotana |
1 | kus | kyslá smotana |
4 | kusy | vajicka |
Inštrukcie
Kuracie prsia si na kúskoch masla narýchlo opečieme, posolíme, okoreníme (dala som červenú papriku a cesnak) Vložíme do zapekacej misky, dáme do vyhriatej rúry. Pol hodiny pred ukončením pridáme plnku. Plnka:5 rožkov si nadrobíme na malé kúsky, pridáme 1 šľahačkovú smotanu,1 kyslú smotanu, 4 žĺtka, soľ, petržlenovú vňať. Premiešame a nakoniec primiešame tuhý vyšľahaný sneh z bielkov. Nalejeme na mäso a necháme zapiecť.
Poznámky
Nemusia byť len kuracie prsia, môžu stehna, krídelka, čo chcete :-)
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť