Prsia pod perinou

Popis

Kuracie mäsko osmažíme na masle, dáme do vyhriatej rúry a pol hodiny pred ukončením pridáme plnku.

Prsia pod perinou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojkámoška
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

4kusykuracie prsia
5kusyrožkov
1kusšľahačková smotana
1kuskyslá smotana
4kusyvajicka

Inštrukcie

Kuracie prsia si na kúskoch masla narýchlo opečieme, posolíme, okoreníme (dala som červenú papriku a cesnak) Vložíme do zapekacej misky, dáme do vyhriatej rúry. Pol hodiny pred ukončením pridáme plnku. Plnka:5 rožkov si nadrobíme na malé kúsky, pridáme 1 šľahačkovú smotanu,1 kyslú smotanu, 4 žĺtka, soľ, petržlenovú vňať. Premiešame a nakoniec primiešame tuhý vyšľahaný sneh z bielkov. Nalejeme na mäso a necháme zapiecť.

Poznámky

Nemusia byť len kuracie prsia, môžu stehna, krídelka, čo chcete :-)

Vaše hodnotenie: Žiadne
1
Priemer: 1 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok