
Martuška 123 | Stroganov po prešovsky
reklama
Rýchla pochúťka z kuracieho mäska tak, ako sa zvykne robiť na východe.
Ingrediencie
4 | kusov | kuracie prsia |
1 | kus | cibuľa |
1 | strúčik | cesnak |
100 | millilitrov | kečup ostrý |
1 | polievková lyžica | horčica |
1 | kus | smotana na šľahanie |
soľ | ||
olej |
Postup
Na oleji spením na drobno nakrájanú cibuľu, mäso nakrájam na malé kocky, pridám k cibuli a osolím podľa chutí pridám pretlačený cesnak, 1 PL hočice. Podusím asi 15 min.
Keď je mäsko takmer hotové, pridám kečup podľa chutí, smotanu a nechám prejsť varom. Môžeme použiť aj smotanu na varenie.
Podávam s ryžou alebo cestovinami.
Doplňujúce poznámky
Výnos
2 porcie
Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty