
Malá ukážka leď sa vám podarí uvariť niečoho viac ako ste chceli...robia som granadír a ostali domáce fliačky, v chladnčke sa našlo kúsok údené a bolo rozhodnuté .... Ingrediencie píšem tak približne, záleží čo si tam dáte a koľko.
200 | gramov | cestoviny |
200 | gramov | údené mäso |
1⁄2 | kus | cibuľa |
1⁄2 | hrnček | hrášok |
150 | millilitrov | smotana na varenie |
1 | kus | vajce |
soľ | ||
mleté čierne korenie | ||
2 | polievkové lyžice | olej |
Cestoviny aké koľvek ( použila som domáce šiflíky) uvariť v osolenej vode. Medzitým som si orestovala nasekanú cibuľu na oleji, pridala na drobno nakrájené údené mäso ( použila som uvarené údené kuracie stehno) a hrášok. Do tohoto som pridala precedené cestoviny, trochu dosolila a nasekala petržlenovú vňať. Túto masu som dala do maslom vymastenej zapekacej formy. Zaliala rozšľahaným vajcom v smotane s trochou soli a čiernym korením. Dala som zapiecť do vyhriatej rúry na 165 st. na 20 min. K tomu zeleninový šalát, ten náš bol cuketový.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty