
Viera Ližičárová | Francúzske zemiaky
reklama
Jednoduchý recept na francúzske zemiaky a pár dobrých rád. Napríklad, ako uvariť vajíčka, aby sa ľahko šúpali.
Ingrediencie
2 | kilogramov | zemiaky |
8 | kusov | vajcia |
4 | kusov | klobása |
1 | zväzok | jarná cibuľka |
soľ | ||
Zálievka: | ||
8 | kusov | vajce |
1 1⁄2 | čajové lyžičky | soľ |
1⁄2 | čajová lyžička | čierne korenie |
200 | millilitrov | kyslá smotana |
Postup
Zemiaky so šupkou uvaríme v slanej vode a 8 vajec uvaríme na tvrdo.
Viac vo video recepte.
Doplňujúce poznámky
Doplňujúce obrázky

Viera Ližičárová

Viera Ližičárová

Viera Ližičárová
Výnos
9 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty