
melisa | Srbská zmes
reklama
Rýchly, jednoduchý obed, nielen na nedeľu:))
Ingrediencie
500 | gramov | bravčové plece |
200 | gramov | hrášok |
2 | kusov | červená paprika |
2 | kusov | cibuľa |
3 | polievkové lyžice | paradajkový pretlak |
1 | kus | feferónka |
soľ | ||
olej | ||
voda | ||
hladká múka | ||
mleté korenie |
Postup
Mäso umyjeme, pokrájame na kocky a orestujeme na panvici na troche oleja, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu ešte krátko restujeme.
Ďalej pridáme hrášok (ja som použila môj mrazený), na kúsky nakrájanú papriku, soľ, mleté čierne korenie, mierne podlejeme vodou a dusíme do mäkka asi 30 minút. Pridáme pretlak a feferónku podľa chuti.
Varíme ešte asi 5 minút, podľa potreby zahustíme múkou, rozmiešanou v studenej vode. Dochutíme podľa potreby.
Podávame s ryžou.
Dobrú chuť!
Výnos
3 Porcie
Celkový čas
50 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
35 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty