reklama
Zdravšia verzia tresky, bez umelých prísad a konzervačných prostriedkov.
Ingrediencie
180 | gramov | tvaroh hrudkovitý odtučnený |
2 | kusov | vajcia |
2 | polievkové lyžice | kyslá smotana |
1 | čajová lyžička | horčica |
1 | kus | mrkva |
2 | kusov | nakladané kyslé uhorky |
trocha | cibuľa | |
štipka | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | petržlenová vňať čerstvá |
Postup
- Tvaroh vymiešame s kyslou smotanou a horčicou, zmes osolíme a okoreníme.
- Mrkvu a uhorky nastrúhame. Cibuľu nasekáme nadrobno.
- Do tvarohu pridáme nastrúhanú zeleninu a premiešame.
- Priamo do zmesi nakoniec nastrúhame vajíčka, zľahka premiešame, ak treba ešte znovu dochutíme. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
- Dobrú chuť!
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.