
Zaujímava príloha k hlavnému chodu
4 | kusov | zemiak |
100 | gramov | tvrdý syr |
1 | polievková lyžica | maslo |
soľ | ||
kyslá smotana | ||
parmezán | ||
šunka |
Zemiaky umyjeme, trocha popicháme vidličkou a dáme piecť na 200 C zhruba na 70 minút. Závisí od veľkosti zemiakov.
Upečené ich ešte horúce rozrežeme na polovice , opatrne lyžicou vydlabeme vnútro a dáme ho do osobitnej misky. Pridáme soľ, maslo, nastrúhaný syr a všetko dobre premiešame.
Hmotou opäť naplníme zemiakové šupky, posypeme zvyškom syra a dáme do rúry na 5-6 minút.
Vyberieme z rúry, dodáme parmezán podľa chuti, pančetu, šunku ... lyžičku kyslej smotany a výborná príloha je hotová. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty