I tak še da. Celkom výborné rizoto vrámci redukovania tukov v krvi, s uberaním sacharidov a keď ovsené vločky sú žiadané.

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 20 minút |
Čas varenia / pečenia | 10 minút |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
3 | polievkové lyžice | olivový olej |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
250 | gramov | hnedé šampiňóny |
200 | gramov | ovsené vločky bezlepkové |
1⁄4 | čajová lyžička | soľ |
1⁄4 | čajová lyžička | čierne korenie |
2 | polievkové lyžice | sójová omáčka |
250 | millilitrov | vývar |
200 | gramov | čerstvý špenát |
Inštrukcie
Cibuľu očistíme, nakrájame a krátko opečieme na olivovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a nakrájané šampiňóny. Opekáme asi 5 minút. Osolíme, pridáme korenie podľa chuti, sojovú omáčku, premiešame. Nasypeme ovsené vločky a zalejeme vývarom, alebo vodou. Za stáleho miešania, varíme cca 5 minút. V prípade potreby pridáme vodu. Na záver pridáme umytý a zľahka nakrájaný špenát a už len prehrejeme.
Postup:



