
Kamila
reklama
I tak še da. Celkom výborné rizoto vrámci redukovania tukov v krvi, s uberaním sacharidov a keď ovsené vločky sú žiadané.
Ingrediencie
3 | polievkové lyžice | olivový olej |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
250 | gramov | hnedé šampiňóny |
200 | gramov | bezlepkové ovsené vločky |
1⁄4 | čajová lyžička | soľ |
1⁄4 | čajová lyžička | čierne korenie |
2 | polievkové lyžice | sójová omáčka |
250 | millilitrov | vývar |
200 | gramov | čerstvý špenát |
Postup
Cibuľu očistíme, nakrájame a krátko opečieme na olivovom oleji. Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a nakrájané šampiňóny. Opekáme asi 5 minút.
Osolíme, pridáme korenie podľa chuti, sojovú omáčku, premiešame. Nasypeme ovsené vločky a zalejeme vývarom, alebo vodou. Za stáleho miešania, varíme cca 5 minút.
V prípade potreby pridáme vodu. Na záver pridáme umytý a zľahka nakrájaný špenát a už len prehrejeme.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
Ďalšie dobré papaníčko k obedu si pripravila Kamilka. Aj pre oči a podľa surovín, aj pre chuť.