
anjeli | Marhuľovo-medová zmrzlina
Teplota von stúpa a pre moje telo je to signál, že potrebuje zmrzlinu. Veľa zmrzliny. A keďže nie som žiadny nováčik pri výrobe tej domácej, rozhodla som sa vyskúšať aj "zdravšiu" verziu. Malaa úspech.
Ingrediencie
10 | kusov | marhule |
200 | millilitrov | kokosové mlieko |
3 | polievkové lyžice | med |
1 | čajová lyžička | vanilkový cukor |
Postup
Marhule rozmixujeme dohladka, pridáme kokosové mlieko, med /kto má rád sladšie, môže ho dať viac/ a vanilkový extrakt. Ak používame čerstvé marhule, treba ich dať na pár hodín do mrazničky, potom vybrať, aby mali mäkšiu konzistenciu.
Spolu premixujeme a nalejeme do nádobky a dáme zamraziť, alebo porozlievame do nádobky na nanuky a tiež dáme zamraziť.

anjeli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.