
anjeli | Marhuľovo-medová zmrzlina
Teplota von stúpa a pre moje telo je to signál, že potrebuje zmrzlinu. Veľa zmrzliny. A keďže nie som žiadny nováčik pri výrobe tej domácej, rozhodla som sa vyskúšať aj "zdravšiu" verziu. Malaa úspech.
Ingrediencie
10 | kusov | marhule |
200 | millilitrov | kokosové mlieko |
3 | polievkové lyžice | med |
1 | čajová lyžička | vanilkový cukor |
Postup
Marhule rozmixujeme dohladka, pridáme kokosové mlieko, med /kto má rád sladšie, môže ho dať viac/ a vanilkový extrakt. Ak používame čerstvé marhule, treba ich dať na pár hodín do mrazničky, potom vybrať, aby mali mäkšiu konzistenciu.
Spolu premixujeme a nalejeme do nádobky a dáme zamraziť, alebo porozlievame do nádobky na nanuky a tiež dáme zamraziť.

anjeli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchly hrnčekový slivkovo-makový koláč z jednej misky
Kamila
Rýchly hrnčekový slivkovo-makový koláč z jednej misky
Rýchlejšie to už ozaj nejde. Fotorecept na jednoduchý hrnčekový koláč so slivkami a makom, pripravený z jednej misky.
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.