
anjeli | Marhuľovo-medová zmrzlina
Teplota von stúpa a pre moje telo je to signál, že potrebuje zmrzlinu. Veľa zmrzliny. A keďže nie som žiadny nováčik pri výrobe tej domácej, rozhodla som sa vyskúšať aj "zdravšiu" verziu. Malaa úspech.
10 | kusov | marhule |
200 | millilitrov | kokosové mlieko |
3 | polievkové lyžice | med |
1 | čajová lyžička | vanilkový cukor |
Marhule rozmixujeme dohladka, pridáme kokosové mlieko, med /kto má rád sladšie, môže ho dať viac/ a vanilkový extrakt. Ak používame čerstvé marhule, treba ich dať na pár hodín do mrazničky, potom vybrať, aby mali mäkšiu konzistenciu.
Spolu premixujeme a nalejeme do nádobky a dáme zamraziť, alebo porozlievame do nádobky na nanuky a tiež dáme zamraziť.

anjeli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Slavka K
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Fotorecept na Cepelinai - zemiakové knedličky plnené mäsom. Sú podobné našim pirohom, no v litovskom štýle, sú sýte a výborné.
Kapustnica
Alica7
Kapustnica
Klasická domáca kapustnica s mäsom, klobásou a hríbami.