reklama

Trenčiansky teľací rezeň

Pridal/a verika92 dňa 04. 02. 2021 - 11:08 - Recepty verika92
Trenčiansky teľací rezeň, Hlavné jedlá, recept, verika92

reklama

Jemné teľacie mäsko.

Ingrediencie
500 gramov teľacie mäso
80 gramov šunka
20 gramov sušené huby
120 gramov kyslá uhorka
2 kusov jablko
2 polievkové lyžice hladká múka
40 gramov paradajkový pretlak
1 kus cibuľa
40 gramov maslo
  soľ
  mleté čierne korenie
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a obalíme v múke.

Rezne opečieme z oboch strán na rozohriatej masti. Pridáme nakrájanú cibuľu, huby, pokrájanú šunku, na drobno pokrájané jablká a na prúžky uhorky. Okoreníme, podlejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka. Potom pridáme pretlak maslo, dochutíme a necháme prevrieť.

Mali sme s pečenými zemiakmi.

 

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
1 hod, 20 minút
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
20 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama