
Martuška 123
Jednoduché, chutné mäsko s omeletou, výborne chutí so zemiačkami alebo udusenou zeleninou alebo čerstvým šalátom.
6 | plátky | morčacie prsia |
200 | gramov | šampiňóny |
1 | kus | cibuľa |
mleté čierne korenie | ||
mletá červená paprika | ||
trocha | soľ | |
4 | kusov | vajce |
trocha | olej |
Mäso (môže byť aj kuracie) naklepem, osolím, okorením a poprášim paprikou. Na panvici rozohrejem olej, rezne prudko opražím, uložím na panvicu podlejem vodou a zakryté dusím do mäkka.
Cibuľu pokrájam na drobno, opražím ju vo výpeku, pridám očistené pokrájané šampiňóny, soľ, trochu vody a podusím.
Vajíčka dobre rozšľahám, pridám 3 lyžice vody, soľ a premiešam. Na pomastenej panvici postupne upečiem väčšie omelety.
Do každej omelety dám mäso, naň šampiňóny a preložím ju.
Podávam s opekanými zemiakmi (hranolčekmi) a dusenou zeleninou. Alebo čerstvým šalátom.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty