
Valika475 | Boršč
reklama
Táto polievka nasýti každého a spríjemní jesenné dlhé chvíle.
Ingrediencie
400 | gramov | hovädzie mäso s kosťou |
300 | gramov | bravčové plece |
petržlen | ||
mrkva | ||
zeler | ||
3 | litre | vývar mäsový |
1 | kus | cvikla |
1 | plechovka | paradajkový pretlak |
1 | kus | cibuľa |
1 | kus | pór |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
1 | kus | biela kapusta |
kyslá smotana |
Postup
Mäso dáme do vývaru variť, pridáme nakrájanú zeleninu a cviklu, osolíme, okoreníme a varíme asi 60 min.
Potom pridáme nakrájanú kapustu a varíme ďalších 45 min. Až je mäso mäkké nakrájame ho do hrnca a ešte prevaríme.
Podávame s kopčekom kyslej smotany a ozdobíme petržlenom.
Výnos
8 porcie
Celkový čas
1 hod, 50 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod, 30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty