
Jessika | Jablkový koláč
Tradičné jablkové pité v hrnčekovej verzii.
Hrnček = 300ml
3 | hrnčeky | polohrubá múka |
1 | čajová lyžička | prášok do pečiva |
1 | hrnček | cukor |
2 | polievkové lyžice | kyslá smotana |
250 | gramov | tuk na pečenie |
3 | kusov | vajcia |
1 | kilogram | jablká strúhané |
1 | kus | vanilkový cukor |
1 | kus | škoricový cukor |
Všetky suroviny zmiešame postupne vytvoríme cesto
Strúhané jablká zmiešame s vanilkovým a škoricovým cukrom. Plnka je hotová.
Cesto rozdelíme na dve časti. Jedno rozvaľkáme na veľkosť plechu, poprepichujeme vidličkou. Na cesto navrstvíme plnku z jabĺk.
Na jablká položíme druhý rozvaľkaný plát cesta. Poprepichujeme ho vidličkou.
Pečieme vo vyhriatej rúre 180 st.
Určite. Mobil si niekedy píše, čo chce. ĎAKUJEM. OPRAVENÉ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno sú rýchlejšie a tvrdohlavejšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ruky na pečenie isto treba ale predpokladám, že tých 250 g je maslo
