
reklama
velmi rychle, velmi chutne, nadych Talianska(clap)
Ingrediencie
penne | ||
1 | plechovka | tuniak vo vlastnej šťave |
olivy | ||
1 | kus | cibuľa |
1 | plechovka | paradajkový pretlak |
tvrdý syr | ||
provensálske korenie |
Postup
cestovinky, ja volim penne, spravime podla navodu, na oleji osmazime cibulku,pridame tuniaka,trocha povarime,pridame pretlak (pridala som aj trosku kecupu, nemusi byt).Potom pridame provensalske korenie, alebo velmi dobre je korenie kotanyi na cestoviny, olivy a dochutime solou.Podavame s postruhanym syrom, ak ho stihneme pridat:-D
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
Ja to robievam na oleji z tuniaka. Vtedy je to krásne voňavé. No a ešte pridávam aj cesnak.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moze byt fajne, ja robim jednoduchsiu verziu - na uvarene cestoviny (hocijake, na ake mame chut) dam rovno z konzervy tuniaka v oleji (kusky, nie sendvicoveho, ani vo vlastnej stave), zlahka premiesam, pridam olivy, posypem syrom.
Eva