reklama

tak ako robit ten kuskus?

fantika , 15. 06. 2011 - 21:30

reklama

Úsmev baby napíste mi prosím presný postup ako spravit kuskus aby bol dobrýýý..aké mnozstvo pre 3 clennú rodinu a ako ochutit..dakujem...Úsmev nechcem to zmrvit..Vyplazený jazyk

Pozrite si aj


reklama


reklama

eva m, St, 15. 06. 2011 - 21:36

ja mam kuskus s navodom na krabici.
Dat do misky, zaliat horucou osolenou vodou, prikryt, nechat stat asi 5 minut. Kolko poharov kuskusu, tolko poharov vody. Ked ho prehrnies vidlickou a zrniecka sa oddeluju, je hotovy - ta voda uplne vsiakne. Uz len vmiesat trosicku masla a finito, moze sa papat. Ale moze sa zaliat aj bujonom.
Mnozstvo? Nuz, hadam 1 a pol vacsej salky.
Eva Slnko

gueva, St, 15. 06. 2011 - 21:42

ja som ho tiež pripravila podľa návodu na krabici, čiže s vodou a soľou, ale bleeeVyplazený jazyk ani pes by to nepapal. Asi to chce niečim poriadne ochutiť.

val, St, 15. 06. 2011 - 21:47

Ja si zoberiem vacsiu misku nasypem kus-kus (od oka) a zelejem vriacou vodou tak, ze voda je len par milimetrov nad nim. Prikryjem a necham asi minut postat, ak je voda uplne vsiaknuta osolim, pridam maslo alebo olivovy olej a niekedy nastruham trosku parmezanu, premiesam vidlickou a hotovo. Nam to chuti velmi robievam ho namiesto ryze Slnko

fantika, St, 15. 06. 2011 - 22:06

no vidíte nerobíte to vsetky rovnakoMrkám Chichocem sa tak ktorý sposob si mám vybrat?Úsmev Hambím sa

eva m, St, 15. 06. 2011 - 22:07

ved ty si sikovnica, poskusas a ako ta poznam, najdes taky sposob, ktory aj my od teba odkukameMrkám
Eva Slnko

fantika, St, 15. 06. 2011 - 22:14

no urcite dám vediet ako to zajtra dopadloMrkám Úsmev

dúha, Št, 16. 06. 2011 - 08:29

ja by som odporúčala vyskúšať aj bulgur odkedy ho poznám chutí mi ovela viac ako kus-kus. nájdete napr. vnkauflande tam kde kus-kus je bio kvalite, má jemnú chuť a je celozrnný. príprava podobne ako kus kus.

fantika, Št, 16. 06. 2011 - 13:11

no podávam hlásenie,kuskus sa mi vydaril urobila som ho so zeleninovým bujonom a maslom..mne velmi chutí aj taký samotný bez vsetkého,dcérka zjedla s maskom, ale ju az tak nenadchol..Vyplazený jazyk uvidíme co na to muz ked príde z práce,snád ma neposle aj s kuskusom do teplých krajín..Chichocem sa

val, Št, 16. 06. 2011 - 13:55

V kazdom pripade chuti zaujimavo ze? moje deti tiez na zaciatku krcili nosom a teraz ho papaju, lepsi je s maslom. Viem ze su aj recepty na sladko Slnko

Diky za kazde nove rano...

fantika, Št, 16. 06. 2011 - 14:07

práve to ma napadlo ze by to bolo podla mna fajné aj s nejakým ovocím ci lekvárom nasladko..Úsmev

sofhia, Št, 16. 06. 2011 - 18:07

Fantika, my robievame kuskus len tak s rajcinovo-cibulovo-bazalkovym salatom (oliv.olej a vinny ocot), a struhanym syrom (niva, ci hociaky), alebo aj dusenou zeleninou, ci fazulami z konzervy, aj salaty obmiename,....ci obcas staci aj tuniak. manzel ho sice robi bez bujonu a masla, dava tam cibulku a oliv. olej. a je to super mnamka. ked som bola v Maroku som ho jedla s kuracim maskom, ale musim sa priznat, ze ten nas mi chutil ovela viacej. je to super lahke letne jedlo.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama