
reklama
Je to sýte, moj drahý je s tym vždy spokojny ked mu to pripravím na večeru (sun)
Ingrediencie
1 | plátok | chlieb |
1 | polievková lyžica | kečup |
1 | kus | vajce |
1 | polievková lyžica | tatárska omáčka |
trocha | soľ | |
2 | polievkové lyžice | olej |
Postup
Opečieme chlieb na oleji a na zvyšnom oleji urobíme volské oko.
Hrianku natrieme kečupom, položíme na ňu volské oko a potrieme tatárskou omáčkou alebo vytlačíme syr z črievka.
Papáme TEPLÉ, u nás zo zeleninovou prílohou;-)
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
15 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
reklama
reklama
tak tak, dobrotka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeej super..a jednoduchee..na veceru..
