
reklama
príloha k pečenému mäsku
Ingrediencie
1 | hlávka | kapusta |
2 | kusov | paradajka |
1 | kus | cibuľa |
3 | strúčiky | cesnak |
soľ | ||
rasca | ||
korenie |
Postup
Na oleji podusíme cibuľu, pridáme na drobno pokrájanú kapustu / ja krájam na kocky/.posolíme, pokmínime a okoreníme, zalejeme vriacou vodou a dusíme domäkka. pridáme rajčiny tiež pokrájané na kocky a pretlačený cesnak, dodusíme. hotovo! najlepšie chutí k pečenému mäsu so zemiakmi.(y)
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
...toto miluje moja mama- ona to robi ako polievku- teda redsie a dava ku kapuste vyvarit bravc. rebierka.....ivet