Bačove zemiaky

Popis

Pečené zemiaky s bryndzou a slaninou
Bačove zemiaky - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojdcéra a ja
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1kilogramzemiakov v šupke
250gramovbryndze
100gramovslaniny
 kusolej, soľ

Inštrukcie

Zemiaky v šupke umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Obvaríme v slanej vode. Scedené uložíme na pekáč, trochu posolíme, prípadne povegetíme, posypeme bryndzou (bude sa mrviť pomedzi prsty), obložíme na plátky nakrájanou slaninou, pokvapkáme olejom a pečieme v rúre do chrumkava.
Vaše hodnotenie: Žiadne
1
Priemer: 1 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok