Bravčové mleté rezne

Popis

Šťavnaté mleté rezníky sa dajú použiť aj na studeno  na misy.

Bravčové mleté rezne  - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
1 hod, 20 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
1 hod, 50 minút

Ingrediencie

750gramovmleté bravčové pliecko
2kusyžĺtka
2polievkové lyžicebiely jogurt (hustý)
1strúčikcesnak
soľ, mleté, čierne korenie

Inštrukcie

Do mletého mäsa pridáme všetky suroviny do dobre premišame. Necháme v chlade postáť aspoň hodiny - ak bude cez noc ešte lepšie. Na panvicu si dáme trochu oleja a do rozpáleného lyžicou kladieme kôpky, roztlačíme na placku a opekáme z obidvoch strán. Rezne sa trochu nafúknu. Jorurt ich robí šťavnaté, nie suché. Podávať s pučenými zemiakmi so smotanou a štipkou muškátového orieška.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok