Čínske rezance s pak choi a shimeji

Pridal/a M.á.r.i.a

Obed pokračoval bezmäsito a vitamínovo....

Čínske rezance s pak choi a shimeji - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
50 minút

Ingrediencie

1kusmrkva menša
3kusyjarné cibuľky
4strúčikycesnaku
1kuspak choi
150gramovshimeji
2polievkové lyžicesezamový olej, ak nemáte nemusí byť
3polievkové lyžicesójová omáčka
2polievkové lyžicechilli omáčka
1polievková lyžicatrstinový cukor, sézamové semiačky
400gramovčínske vaječné rezance alebo ryžové

Inštrukcie

Zeleninu si očistíme, huby pooddeľujeme,jarnú cibuľku nakrájať na väčšie šikmé kusy, mrkvu na šikmé plátky (robím šranbou), cesnak na drobno. Všetko restovať na troche oleja, pridáme huby shimeji, trochu trstinového cukru a necháme skaramelizovať. Pridáme sójovú omáčku, chilli omáčku a zalejeme trochou vody. Necháme vydusiť, pridáme na väčšie kusy nakrájanú kapustu pak choi a rezance, všetko spolu prehrejeme. Rezance urobiť podľa návodu. Pomiešame prípadne dochutíme soľou alebo ešte sojovou omáčkou, limetkovou šťavou. Môžeme posypať sezamovými semiačkami... u nás bol veľký hlad, nestihla som ( chichi zabudla som )

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok