Kanada: Bravčová sviečková s javorovým sirupom a horčicou

Popis

Bravčová sviečková, to je niečo pre nás. Ako asi chutí s javorovým sirupom?

Kanada: Bravčová sviečková s javorovým sirupom a horčicou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
ZdrojSlovak Spectator
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

1kuscibuľa
2kusyjablko
 štipkasoľ (podľa chuti)
 štipkačierne korenie (podľa chuti)
2kusybravčová sviečková (väčšie kusy)
75millilitrovmaslo (roztopené, krémové, nie tekuté)
125millilitrovjavorový sirup
125millilitrovkurací vývar
100millilitrovhorčica (štipľavá)
 kushuby (podľa chuti)

Inštrukcie

Na plechu na pečenie ogrilujte huby na 220°C 8-10 minút so soľou a korením. Vyberte z rúry a stíšte teplotu rúry na 180°C. Zatiaľ zmiešajte všetky ostatné prísady vo veľkej mise.

Dajte bravčové na hlboký plech a zalejte vývarom a horčicou a javorovým sirupom, aby bolo mäso zakryté. Zvyšná zmes ostane naspodku plechu. Potom pridajte soľ a čierne korenie k mäsu a vývaru a dajte pokrájané jablká do vývaru naspodku plechu.

Pečte bravčovinu na 180°C 45 minút, potom prilejte grilované huby a pečte ďalších 5 minút.

Pozrite si video z prípravy kanadských jedál

Ďalšie recepty z kanadskej kuchyne

Dusený fenikel s modrým syrom

Krémová polievka z pečeného cesnaku a cibule

Koláč s javorovým sirupom

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok