
M.á.r.i.a
Gordom blue je pôvodne teľací rezeň naplnený šunkou a plesnivým syrom ale gazdinky sme vynaliezavé a urobíme si ho svojom
4 | plátky | morčacie prsia |
8 | plátky | syr ementál |
8 | plátky | šunka |
trocha | soľ | |
trocha | korenie | |
2 | kusov | vajce |
1 | polievková lyžica | smotana |
1 | štipka | soľ |
3 | polievkové lyžice | polohrubá múka |
1⁄2 | hrnček | panko strúhanka |
olej |
Rezne - pláty morčacích pŕs naklepem medzi fóliou, osolím, okorením z obidvoch strán. Na plát mäsa dám plátok šunky - syr - šunka - syr, zrolujem. Obalím v múke, v rozšľahaných vajíčkach so smotanou a soľou a obalím v strúhanke.
Dám si rozpáliť olej a dám vypražiť, mäso by malo byť ponorené v oleji. Pripravím si vriacu vodu a keď roládu vyberiem hneď ju ponorím do vody a hneď vyberiem.
Zbavíme sa tak najväčšej časti oleja a strúhanka ostane krásne chrumkavá. Podávala som s pučenými zemiakmi s maslom a petržlenovou vňaťkou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty