
reklama
Jeseň a cvikla patria k seba tak trochu na sladko. Vyskúšajte recept cviklové palacinky s pudingovo-tvarohovou náplňou.
Ingrediencie
Cesto: | ||
1 | kus | cvikla |
500 | millilitrov | mlieko |
štipka | soľ | |
1 | kus | vajce |
5 | polievkové lyžice | hladká múka |
Na smaženie: | ||
trocha | olej | |
Plnka: | ||
400 | millilitrov | mlieka |
1 | balík | puding vanilkový |
250 | gramov | tvaroh jemný |
1 | balík | vanilkový cukor |
50 | gramov | práškový cukor |
Postup
Cviklu si uvaríme a nastrúhame na veľmi jemno, pridáme vajíčko, mlieko, múku a trochu soli. Cesto necháme chvíľu postáť. Potom vysmážame palacinky na kvapke oleja.
Z mlieka , pudingu a cukru si uvaríme hustú kašu, necháme trochu vychladnúť a vmiešame tvaroh. Touto zmesou plníme palacinky.
Výnos
4 4
Celkový čas
25 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Veľkonočná paska
Kamila | Veľkonočná paska - recept
Veľkonočná paska
Fotorecept na tradičnú veľkonočnú pasku. Recept na kysnutý veľkonočný koláč, ktorý na sviatočnom stole na Veľkú noc jednoducho nesmie chýbať.
Bratislavské rezy
Alica7 | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Klasické a chutné bratislavské rezy ako ich poznáme z cukrárne.