Popis
Na večeru bol vytamínový tanier, zeleniny ani nie je tak pomenej ale nejako na ňu zabúdame a akurát by sme nemali v tejto dobe ....

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 10 minút |
Ingrediencie
Inštrukcie
Nepíšem množstvo, každý si dá podľa seba a aj zelenina sa dá kombinovať ( napr. biela redkevka,fenikel, uhorka, červená kapusa a zelené šaláty). Nastrúhanú mrkvu som chvíľku blanžírovala, uvarenú cviklu nastrúhala, avokádo nakrájala na plátky, cícer môžete použiť aj z konzervy aebo si dopredu uvariť.
Na tanier som rozložila lístky špenátu a polníčka, položila na to kôpky cvikle, mrkvy,cíceru plátky avokáda. Zakapla som to trochou oleja, citrónovej šťavy vymiešanej s trochou medu, posypala sézamovými semiačkami. Doložila som zelerový šalát - ostal z obeda na pre mäsožravcov rýchlo udusené kocky kuracích prsičiek v sójovke. Ani chleba Vám k tomu netreba
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť