
M.á.r.i.a
Na večeru bol vitamínový tanier, pretože aj keď zeleniny nie je málo, tak na ňu často zabúdame.
Ingrediencie
1 | zväzok | biela reďkovka guľatá |
1 | kus | uhorka |
1⁄2 | hlávka | červená kapusta |
Postup
Nepíšem množstvo, každý si dá podľa seba a aj zelenina sa dá kombinovať ( napr. biela reďkovka, fenikel, uhorka, červená kapusta a zelené šaláty). Nastrúhanú mrkvu som chvíľku blanšírovala, uvarenú cviklu nastrúhala, avokádo nakrájala na plátky, cícer môžete použiť aj z konzervy alebo si dopredu uvariť.
Na tanier som rozložila lístky špenátu a poľníčka, položila na to kôpky cvikle, mrkvy, cíceru plátky avokáda.
Zakvapkala som to trochou oleja, citrónovej šťavy vymiešanej s trochou medu, posypala sezamovými semiačkami.
Doložila som zelerový šalát - ostal z obeda na pre mäsožravcov rýchlo udusené kocky kuracích prsičiek v sójovej omáčke. Ani chleba vám k tomu netreba
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.
Bravčové karé na šampiňónoch
Martuška 123 | Bravčové karé na šampiňónoch
Bravčové karé na šampiňónoch
Šťavnaté bravčové karé dusené na šampiňónoch. Rýchly a chutný recept na obed či večeru z bravčového mäsa pre celú rodinu. Ako príloha sa hodí ryža.