reklama

Rezne z bielej fazuľky

Pridal/a Anonymný (bez overenia) dňa 09. 03. 2010 - 11:09 - Recepty
obrázok k receptu

reklama

je to dobré ak sa zvýši údené alebo pečené mäsko od ned.obeda a nevieme čo s tým kúskom

Ingrediencie
200 gramov biela fazuľa
  údené mäso
100 gramov zemiaky
  trocha mleté čierne korenie
3 kusov cibuľa
3 kusov vajce
  trocha hladká múka
  trocha majoránka
  trocha soľ
  trocha strúhanka
  olej
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Cez noc namočíme fazuľu - potom ju uvaríme a pomelieme. K pomletej fazuli pridáme nastrúhané zemiaky, čierne korenie mleté, soľ, pokrájanú opraženú cibuľku, majoránku, vajcia a na malé kocky pokrájané údené alebo pečené mäso.

Toto všetko dobre premiešame, ak sa nám zdá riedke môžeme zahustiť strúhankou. Z masy tvarujeme rezne, ktoré pomúčime, namočíme do rozšľahaného vajíčka a do struhanky.

Už len vypražíme po oboch stranách. Suseda k tomu dáva kyslú dusenú kapustu ale hodili by sa aj pyrky gruľky.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

fidorka, Ut, 09. 03. 2010 - 12:06

prečooooo ta majorááánka?Ja ju tak ne...musím Hambím sa ,čo to spraví,bez nej?môžem to niečim iným nahradiť?Musím sa autorky popýtať,aby som ti recept nezhyzdila Mrkám Chichocem sa

lýdia k (bez overenia), Ut, 09. 03. 2010 - 12:22

fidorka tá majoránka len tak pre šmak trošinka..skús nahradiť niečim iným ...ty taká kuchárka to dovedieš do dokonalostiBozkávam

fidorka, Ut, 09. 03. 2010 - 12:37

hahahaha,to ti potom poviem,ako som to doviedla,či do dokonalosti,alebo do koša!Opvobujem,vyskúšam Mrkám Tlieskam

eva m, Ut, 09. 03. 2010 - 12:07

clovece, to vyzera interesneÁno
ale ma ty pouc veru, coze su to pyrky grulky? tipujem nejake zemiacikyÚsmev
Eva Slnko

lýdia k (bez overenia), Ut, 09. 03. 2010 - 12:19

Evička pyrky -gruľky...to povie moja Radula,ked chce zemiakové pyréChichocem sa tipuješ správneÁno

kefara, Ut, 09. 03. 2010 - 20:32

dobre to vyzerááá Tlieskam

Ja som nedávno absolvovala cooking show R. Uhrína.
Teraz všade pchám obvarené ovs. vločky alebo navlhčené cornfleky ako zahusťovadlo...

Odporúčam Áno Slnko

lia6, Ut, 09. 03. 2010 - 20:38

Toto je skvelé, poznám...robím aj so šošovice a robievam aj fašírkuÁno Slnko

veronicka1901, Št, 11. 03. 2010 - 14:43

Nemám doma žiadny mlynček Chichocem sa. Môžem fazuľu roztlačiť vidličkou? Babo raď Bozkávam.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama