Popis
Iné použitie tekvice hokaido

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | videné na internete |
Čas prípravy | 15 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 15 minút |
Ingrediencie
1⁄2 | kus | tekvica hókaido |
2 | kusy | klobása |
100 | gramov | šampiňíony |
1 | kus | paprika |
Inštrukcie
V tomto prípade som tekvicu ošúpala a nakrájala na kocky, rovnako ako očistenú papriku. Klobásu na hrubšie kolieska. Očistené šampiňóny som rozpolila. Striedavo som napichovala na špajdlíky, pokvapkala olejom a dala do rúry priecť na zhruba 20 minút. Nakoľko klobása je dosť výrazná, tak som špeciálne nekorenina, aj tekvica, aj huby si preberú dosť chuti. Iba na záver som tekvicu jemne dosolila. Kto samozrejme, chce, môže doplniť cibuľku, paradajky, vymeniť klobásu za kuracie mäso, alebo aj bez neho. Len pripomínam, že ak nebude klobása, je vhodné použiť nejaké korenie na zvýraznenie chuti. Podávame so zemiakmi a šalátom, prípadne nejakou studenou omáčkou.
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Vyzerá to dobre , vyskúšam
Aj ja skúsim, hneď ako sa dostanem k nejakej tekvici.
Bo také snáď zvádne aj MM. 
Asi bude záviesť od správne zvoleného pomeru klobásky a zvyšku
Však toto, ale už som mu aj horšie varila
Delí momentálne viac ako som schopná ja.
Určite by som tam dala aj cherry pardajky, tie milujum už aj v teplenj úprave.