
Jednoduchá rýchlovka na obed alebo večeru keď nemáte čas stáť dlho pri sporáku.
Ingrediencie
2 | kusov | jarná cibuľka |
150 | gramov | šampiňóny |
100 | gramov | šunka |
2 | polievkové lyžice | olivový olej |
1 | polievková lyžica | maslo |
trocha | soľ | |
trocha | biele korenie | |
1 | deciliter | smotana |
1 | polievková lyžica | parmezán |
200 | gramov | tagliatelle |
Postup
Cibuľku nakríjame šikmo na väčšie kúsky, šampiňony na plátky, šunku na širšie rezance. Zohrejeme si olej pridáme šampiňony a prudko opečieme aby nepustili moc šťavy, pridáme cibuľku a šunku, spolu chvíľku opekáme. Zroveň si dáme variť vodu na cestoviny podľa návodu... Do zmesy húb prilejeme smotanu, necháme prehriať, osolíme, okoreníme a primiešame maslo. Uvarené cestoviny vložíme do zmesy, prisypeme syr a premiešame....hotovo dáme na predhriate taniere a dobrú chuť !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Segedínsky guláš
Slavka K | Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
Tradičná klasika, ktorá sa nikdy neomrzí.
Špenátové halušky
Alica7 | Špenátové halušky
Špenátové halušky
Výborné špenátové halušky, ktoré môžeme podávať ako prílohu k mäsu, s tvarohom a opečenou slaninou alebo syrovou omáčkou.