Jahodový topping z ružového vína

Popis

Inzercia

Pripravte si delikátny a skutočne originálny toping.

Jahodový topping z ružového vína - recept

Zhrnutie

Porcie
Poháre 350 ml
Čas prípravy
25 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
Celkový čas
35 minút

Ingrediencie

650gramovjahôd (nakrájaných na kúsky)
200millilitrovružového vína
1balíkŽelírovacieho cukru Extra 2:1 Dr.Oetker

Inštrukcie

1. Vo veľkom hrnci dobre premiešame jahody s vínom a pridáme želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2. Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzavrieme viečkom, obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

TIPY:

Dá sa pripraviť aj zo zmrazených jahôd (pred spracovaním je potrebné ich rozmraziť).

Výborne chutí s Panna Cottou Dr.Oetker.

 

Dr.Oetker Želírovací cukor Extra 2:1

Jedno balenie Želírovacieho cukru Extra 2:1 postačí na 1 kg ovocia alebo 1 l ovocnej šťavy a varí sa len 5 minút. Keďže Želírovací cukor Extra 2:1 obsahuje kompletnú receptúru na spracovanie ovocia, na prípravu džemu, marmelády alebo želé stačí pripadať iba potrebné množstvo ovocia.

Odporúčaná maloobchodná cena je 1,49 EUR.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok