Hokkaido v chrumkavom obale

Popis

Tekvica hokkaido "vysmážaná" v rúre

Hokkaido  v chrumkavom obale - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

 kilogramtekvica hokkaido
1šálkastrúhanka
2polievkové lyžicenasekaná petržlenová vňať
 šálkastrúhaný syr typu parmezán
2kusyvajce
2polievkové lyžicemúka
2polievkové lyžicemlieko
1štipkasoľ
1polievková lyžicaolej

Inštrukcie

Vňať nasekáme nadrobno, syr postrúhame a zmiešame so strúhankou.

Tekvicu očistíme a nakrájame na menšie kúsky. osolíme a obalíme v múke, vajíčku a strúhankovej zmeske.

Plech na pečenie vyložíme papierom, pokvapkáme olejom. Uložíme obalené kúsky. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 20 minút.

Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Postup: 

Hokkaido  v chrumkavom obale - recept postup 1
Hokkaido  v chrumkavom obale - recept postup 2
Hokkaido  v chrumkavom obale - recept postup 3
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Super to je mňamka
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.