Popis
Tekvica hokkaido "vysmážaná" v rúre

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | 30 minút |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
kilogram | tekvica hokkaido | |
1 | šálka | strúhanka |
2 | polievkové lyžice | nasekaná petržlenová vňať |
šálka | strúhaný syr typu parmezán | |
2 | kusy | vajce |
2 | polievkové lyžice | múka |
2 | polievkové lyžice | mlieko |
1 | štipka | soľ |
1 | polievková lyžica | olej |
Inštrukcie
Vňať nasekáme nadrobno, syr postrúhame a zmiešame so strúhankou.
Tekvicu očistíme a nakrájame na menšie kúsky. osolíme a obalíme v múke, vajíčku a strúhankovej zmeske.
Plech na pečenie vyložíme papierom, pokvapkáme olejom. Uložíme obalené kúsky. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 20 minút.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Postup:



- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre