
dasa_ | Hokkaido v chrumkavom obale
reklama
Tekvica hokkaido "vysmážaná" v rúre
Ingrediencie
kilogram | hokaido | |
1 | hrnček | strúhanka |
2 | polievkové lyžice | petržlenová vňať |
hrnček | parmezán | |
2 | kusov | vajce |
2 | polievkové lyžice | múka |
2 | polievkové lyžice | mlieko |
1 | štipka | soľ |
1 | polievková lyžica | olej |
Postup
Vňať nasekáme nadrobno, syr postrúhame a zmiešame so strúhankou.
Tekvicu očistíme a nakrájame na menšie kúsky. osolíme a obalíme v múke, vajíčku a strúhankovej zmeske.
Plech na pečenie vyložíme papierom, pokvapkáme olejom. Uložíme obalené kúsky. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 20 minút.
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Doplňujúce obrázky

dasa_

dasa_

dasa_
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
Super to je mňamka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty