
Ryby, rybky, rybičky...u nás môžu byť, máme ich v obľube a tak ďalšia inšpirácia na ľahší obed ... kým príde na rad šunková kreácia
Ingrediencie
4 | kusov | fileta zo zubáča |
1 | plátok | maslo |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
400 | gramov | tagliatelle |
150 | millilitrov | šľahačková smotana |
1 | milligram | maslo |
1 | polievková lyžica | chren čerstvý |
trocha | biele korenie | |
1 | polievková lyžica | Gouda |
2 | kusov | cvikla |
Postup
Filet ryby s osušíme, osolíme a posypeme čerstvo pomletým korení. Na masle osmažíme najprv kožou hore do chrumkava a potom otočíme a opečieme z druhej strany.
Na masle trochu opečieme na jemno nastrúhaný chren, zalejeme smotanou a necháme prevrieť. Tagliatele uvaríme na skus a pridáme do smotanovej omáčky, pridáme syr, ktorý to zahustí. Nedoporučujem parmezám je moc výrazný a zoberie tú chuť chrenu.
Ako príloha hranolky z uvarenej cvikle len trochu prehriate.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hokaido halušky s bryndzou
dasa_
Hokaido halušky s bryndzou
Jesenná obmena tradičného slovenského jedla.
Zeleninový šalát s jablkami a orechmi
Dzeny | Zeleninový šalát s jablkami a orechmi
Zeleninový šalát s jablkami a orechmi
Jednoduchý, no vynikajúci šalát, v ktorom môžu chýbať jablká, ale s nimi je to do dve triedy lepšie:)