Zubáč na masle s tagliatelle smotanovo chrenovej omáčke

Pridal/a M.á.r.i.a

Ryby, rybky, rybičky...u nás môžu byť, máme ich v obľube a tak ďalšia inšpirácia na ľahší obed ... kým príde na rad šunková kreácia Chichocem sa

Zubáč na masle s tagliatelle smotanovo chrenovej omáčke - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
45 minút

Ingrediencie

4kusyfilet zubáča
1plátokmasla, soľ, mleté korenie
400gramovtagliatele
150millilitrovsmotana 33 %
1milligrammasla
1polievková lyžicachren čerstvý , soľ, biele korenie
1polievková lyžicasyr - nejaký tvrdý, ja som mala goudu
2kusycvikla

Inštrukcie

Filet ryby s osušíme, osolíme a posypeme čerstvo pomletým korení. Na masle osmažíme najprv kožou hore do chrumkava a potom otočíme a opečieme z druhej strany.

Na masle trochu opečieme na jemno nastrúhaný chren, zalejeme smotanou a necháme prevrieť. Tagliatele uvaríme na skus a pridáme do smotanovej omáčky, pridáme syr, ktorý to zahustí. Nedoporučujem parmezám je moc výrazný a zoberie tú chuť chrenu.

Ako príloha hranolky z uvarenej cvikle len trochu prehriate.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok