
katarinalucanova | Acidková bublanina
reklama
Jednoducho, rýchlo a hlavne chutne.
Ingrediencie
3 | kusov | vajíčka |
150 | gramov | kryštálový cukor |
1 | balík | vanilkový cukor |
200 | millilitrov | acidofilné mlieko |
120 | millilitrov | olej |
250 | gramov | polohrubá múka |
1 | balík | prášok do pečiva |
jahody |
Postup
Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny. Vareškou postupne vmiešame acidofilné mlieko, olej a múku s práškom do pečiva.
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme jahody a bublaninu dáme piecť (20 minút na 170 °C).
Výnos
30
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty